Sharpwave

Anders dan anders

Elke ruimte verdient zijn unieke aankleding

Sharpwave

De meest mogelijke strakke vouwen!

Sharp Wave in-between gordijnen hebben de meest mogelijke strakke vouwen.
Door de stoffen banen die met elkaar verbonden zijn en de strakke vouwen ontstaat er een mooi lijnenspel die prachtig staat in vele interieurs.

De afwerking van de Sharp Wave® past perfect bij de door u gekozen kleur.
De finishing touch is een design trekstang waarmee u de Sharp Wave makkelijk open- en dichtschuift.

Wist u dat de breedte van de Sharp Wave oneindig is? Dit komt door de, vrijwel onzichtbaar, verbonden panelen.
Met een hoogte van 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

De Sharp Wave gordijnen zijn leverbaar in 10 kleuren, waaronder koper, taupe, bruin, mosgroen, de trendkleuren van nu. Er is zeker een passende kleur voor uw interieur.

Versus , 2 in 1 Wavegordijn

Licht doorlaten en dimmen, dat kan met de Versus gordijnen!

Mooi, strak, kamerhoog, transparant én dimmend, alles in 1 zonweringsproduct, dat is Versus. Samen te stellen zoals u dit wilt met vele in-between gordijnen en altijd inclusief rails.

Versus gordijnen zijn in-between Wave gordijnen waarin verborgen lichtdichte lamellen verwerkt zijn. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. De lamellen zijn voorzien van speciaal afgeronde hoeken zodat uw in-between gordijnen niet kunnen beschadigen. Het speciale band met drukkers klikt moeiteloos om de lamellen heen.

Ook wanneer u uw gordijn volledig open draait, garanderen uw Versus gordijnen uw privacy. De lichtinval is met 1 handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëert u uw ultieme privacy , gordijn & zonwering in 1.

Easy click

Het meest vriendelijke montagesysteem

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het EasyClick frame kan een plisségordijn, Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezie geplaatst worden.

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is EasyClick een perfect raamproduct dat naadloos aansluit.