jaloezien

Jaloeziën

Speel met licht en creëer sfeer

Wat is een ladderband ?

Een ladderband is een brede stoffen band die verticaal over de jaloezieen loopt en maakt de jaloezie wat stoerder . U heeft de keuze uit 25mm en 10mm band. Ook kan u hier kiezen om de banden op kleur te nemen of net een contrasterende kleur te nemen.

Houten jaloeziën

Houten jaloezieen voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Welke woonstijl je ook hebt, ze zijn een waardevolle toevoeging in ieder interieur. Ze hebben een luxe uitstraling, zorgen voor een aangename sfeer en voor de juiste lichtinval.

Een houten jaloezie kan open of gesloten zijn, maar kent ook vele standen daar tussenin. Onze collectie is gemaakt van duurzaam basswood (lindehout), bamboe of abachi. We bieden u een ruime keuze aan in verschillende kleuren.

Aluminium jaloeziën

Voor een moderne en tijdloze toevoeging aan uw interieur kiest u aluminium jaloezieën voor de ramen. Wilt u fel licht buiten houden of de inkijk verminderen in één simpele beweging zet je de lamellen in de gewenste stand. Daarnaast is het volledig optrekken van de jaloezie licht om te hanteren.

Aluminium laat veel kleurencombinaties toe en is ook mogelijk met motorisatie. Let we op : Minder akoestiek
Aluminium heeft niet dezelfde aangename klankkleur als hout

Pvc jaloeziën

Horizontale jaloezieën van kunststof zijn duurzaam.
Qua uitstraling lijken ze ontzettend veel op onze houten jaloezieën, maar daarnaast zijn ze voordeliger én vochtbestendig. Hierdoor zijn PVC jaloezieën de ideale raambekleding voor in de badkamer.