Rolgordijnen

Rolgordijnen

Subtiel, stijl & sfeervol

Rolgordijnen zijn een smaakvolle doch simpele raamdecoratie,
Voor de woonkamer is een lichtdoorlatend rolgordijn perfect , voor in de slaapkamer is het verduisterende rolgordijnen dan beter op zijn plaats om lang uit te slapen.

Verduisterende rolgordijnen

Bij een verduisterend rolgordijn kunnen rails aan de zijkanten zitten waar het gordijn doorheen loopt. Dan kan geen zonlicht naar binnen dringen.

Met onze uitgebreide collectie stoffen en designs heeft u een ruime keuze, zo vind je altijd wel een stof en kleur die perfect in jouw interieur past.
Niet alleen het doek bepaalt de uitstraling van het rolgordijn, juist de afwerking zorgt voor de finishing touch. Denk aan steunen in kleur of aan een mooie koof bovenaan. Met de onderlat-afwerking geef je het rolgordijn het juiste accent.

Duo rolgordijnen

Bij een duo rolgordijnen is het mogelijk om de lichtval en inkijk naar eigen wens te regelen. Deze rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen in transparant en verduisterende stroken die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Met een kettingbediening kun je zelf bepalen wat de hoeveelheid lichtinval en inkijk is.